Agenda

25
nov

Doedag Gomarus College Assen voor groep 7 & 8

Zit je in groep 7 of 8? Kom dan naar de Doedag!

We vinden het heel belangrijk dat jullie kunnen kennismaken met onze school. Daarom hebben we besloten om de Doedag op 25 november tóch door te laten gaan, maar wel in een aangepaste vorm.  Lees hieronder meer over de Doedag.

Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College Doedagen. Op deze dagen maak je kennis met de verschillende opleidingen en kun je lekker zelf aan de slag. Dat helpt je om te bepalen welke school(soort) goed bij je past. We laten je dan ook zien wat het betekent dat wij een school zijn waar de Bijbel en het geloof centraal staat.

Je merkt dan dat je op deze school

 • christen mag zijn, net als wij
 • leert onderzoeken wat je doelen zijn en hoe je ze kunt bereiken
 • leert door samenwerken

Programma

Je bent woensdag 25 november van harte welkom op het Gomarus College in Assen. Daar ga je een leuk programma volgen met verschillende lessen en een rondleiding door de school. Zo krijg je alvast een kijkje in onze school en zie je welke vakken je op het voortgezet onderwijs krijgt. 

Woensdag 25 november 2020

 • Groep 7: 8.45 - 11.45 uur
 • Groep 8: 12.15 - 15.15 uur
 • Plaats: Gomarus College Assen, Meester Groen van Prinstererlaan 20
   
 • Opgeven is verplicht via het onderstaande formulier 
 • Ouders en leerkrachten mogen helaas niet mee
  Maar…we kunnen ons voorstellen dat je ouders ook benieuwd zijn naar onze school en misschien wel vragen hebben. Daarom organiseren we een online ouderinfoavond op 9 december! Klik op de link voor meer informatie en om je op te geven: Ouderinfoavond Gomarus Assen

Corona en onze activiteiten

Door de coronamaatregelen kan het zijn dat bepaalde activiteiten niet of op een andere manier plaatsvinden. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Lijkt het je leuk om mee te doen en vind je christen zijn belangrijk? Dan kun je je hieronder opgeven! 

Geef je hier op!

      * verplichte velden