header img

Agenda

22 Nov

Doedag Gomarus College Assen

Hé daar, brugklasser in spe!

Zit jij in groep 7 of 8 en komt het kiezen van een middelbare school steeds dichterbij? Wij helpen je graag bij die keuze met een Doedag op 22 november

Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College Doedagen. Op deze dagen maak je kennis met de verschillende opleidingen (vmbo, havo en vwo) en kan je lekker zelf aan de slag. We laten je dan ook zien wat het betekent dat wij een school zijn waar de Bijbel en het geloof centraal staat. Dat helpt je om te bepalen welke school(soort) goed bij je past. 

  • Datum: woensdag 22 november 2023
  • Groep 7: 08.45 – 11.45 uur
  • Groep 8: 12.15 – 15.15 uur
  • Locatie: Meester Groen van Prinstererlaan 20, Assen

We geven je een rondleiding door onze gezellige school en je volgt een leuk programma met verschillende lessen van vakken die je krijgt op het voortgezet onderwijs. Uniek voor onze school is het vak talentontwikkeling. Je kan hier bijvoorbeeld een vechtsport proberen of leren koken. We helpen je namelijk graag bij het ontdekken wat je leuk vindt en welke talenten je van God hebt gekregen! 

Ervaar het zelf en meld je hieronder aan! Neem je ouders/verzorgers mee, zij hoeven zich niet apart aan te melden. 

Kan je niet aanwezig zijn? Jammer, maar geen zorgen: we organiseren een extra Doedag op 14 februari 2024. Ook dan ben jij – en zijn je ouders/verzorgers – van harte welkom!  

Geef je hier op voor Doedag Assen

In welke groep zit je?(Vereist)