Agenda

20
nov

Doedag Gomarus College Assen voor groep 8

Zit je in groep 8? Kom dan naar de Doedag!

Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College Doedagen. Op deze dagen maak je kennis met de verschillende opleidingen en kun je lekker zelf aan de slag. Dat helpt je om te bepalen welke school(soort) goed bij je past. We laten je dan ook zien wat het betekent dat wij een school zijn waar de Bijbel en het geloof centraal staat.

Je merkt dan dat je op deze school

 • christen mag zijn, net als wij
 • leert onderzoeken wat je doelen zijn en hoe je ze kunt bereiken
 • leert door samenwerken

Alle leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en leerkrachten van groep 8 zijn van harte welkom!

Woensdag 20 november 2019
9.00 - 12.00 uur

Programma

Je bent woensdagochtend 20 november vanaf 9.00 uur van harte welkom op het Gomarus College in Assen. Daar ga je een leuk programma volgen met verschillende lessen en een rondleiding door de school. Zo krijg je alvast een kijkje in onze school en zie je welke vakken je op het voortgezet onderwijs krijgt. De dag duurt tot 12.00 uur. 

Waar het kan hebben wij deze uitnodiging ook naar basisscholen gestuurd. Het kan zijn dat je meester of juf je al met de hele klas heeft opgegeven (vraag het maar even na). Is dat niet zo, maar lijkt het je leuk om mee te doen en vind je christen zijn belangrijk? Dan kun je je hieronder opgeven!

Geef je hier op voor de Doedag Gomarus Assen!

     Uw mailadres wordt gebruikt om een bevestiging te sturen.

      * verplichte velden

      Deze Doedag is uitsluitend op het Gomarus in Assen. Wil je ook een kijkje nemen op het Gomarus in Groningen (Vondelpad)? Geef je dan óók op voor de Doedag in Groningen op 5 november.