Agenda

13
feb

Doedag Gomarus College Drachten

Op de Doedag neem je een kijkje op het voortgezet onderwijs en laten we je zien wat voor school het Gomarus College is. Je maakt kennis met onze school en de opleidingen en je gaat lekker zelf aan de slag door middel van verschillende lessen!

Dat helpt je om te bepalen welke school(soort) goed bij je past. We leggen je dan ook uit wat het betekent dat wij een school zijn waar de Bijbel en het geloof centraal staat. We laten je zien wat een fijne school wij zijn waar jij je als kind van God mag ontwikkelen. Kom gezellig langs en ervaar het zelf!

Op WOENSDAGMIDDAG 13 februari 2019 organiseert het Gomarus College Drachten een extra Doedag! 
Ben je nog niet op de Doedag geweest? Dan is deze dag iets voor jou!

Deze middag volg je een paar lessen en kun je lekker zelf aan de slag. 
Ouders en leraren zijn ook welkom! We staan klaar om informatie te geven en uw vragen te beantwoorden.

Woensdagmiddag 13 februari van 13.00 - 15.30 uur
Gomarus College Drachten: De Drift 38 in Drachten

Ben je nog niet bij ons op school geweest? Geef je dan op voor de extra Doedag! Je kunt je opgeven t/m donderdag 7 februari 2019 via de telefoon of e-mail. 
Stuur een mailtje naar drachten@gomaruscollege.nl of bel naar 0512-515120.

Programma

Je bent woensdagmiddag 13 februari vanaf 13.00 uur van harte welkom op het Gomarus College in Drachten. Daar ga je een leuk programma volgen met verschillende lessen. Zo krijg je alvast een kijkje in onze school en zie je welke vakken je op het voortgezet onderwijs krijgt. De dag duurt tot 15.30 uur. 

Tot dan!