Agenda

13
jan

Doedag Gomarus College Drachten

Kom je ook op onze Doedag?

Op de Doedag neem je een kijkje op het voortgezet onderwijs en laten we je zien wat voor school het Gomarus College is!

Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College Doedagen. Op deze dagen maak je kennis met de verschillende opleidingen en kun je lekker zelf aan de slag. Dat helpt je om te bepalen welke school(soort) goed bij je past. We leggen je dan ook uit wat het betekent dat wij een school zijn waar de Bijbel en het geloof centraal staat.

 • Woensdagmiddag 13 januari 2021
 • 12.45 - 15.00 uur
 • Gomarus College Drachten, De Drift 38
   
 • In verband met corona mogen er geen ouders/verzorgers mee
 • Opgeven is verplicht via onderstaand formulier. (Let op: leerlingen die zich al hadden opgegeven voor de vorige Doedag die niet door kon gaan, hoeven dat niet opnieuw te doen.) 

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Je kunt altijd contact opnemen met de school via 0512-515207 of mail naar drachten@gomaruscollege.nl.

Corona en onze activiteiten

Door de coronamaatregelen kan het zijn dat bepaalde activiteiten niet of op een andere manier plaatsvinden. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Waar het kan hebben wij deze uitnodiging ook naar basisscholen gestuurd. Het kan zijn dat je meester of juf je al met de hele klas heeft opgegeven (vraag het maar even na). Is dat niet zo, maar lijkt het je leuk om mee te doen en vind je christen zijn belangrijk? Dan kun je je hieronder opgeven!

Let op: leerlingen die zich al hadden opgegeven voor de vorige Doedag die niet door kon gaan, hoeven dat niet opnieuw te doen.

Geef je hier op voor de Doedag Gomarus College Drachten!

    * verplichte velden