Agenda

Vondelpad 1 & 3
04
nov

Doedag Gomarus College Groningen

Zit je in groep 8? Kom naar de Doedag!

Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College Doedagen. Op deze dagen maak je kennis met de verschillende opleidingen en kun je lekker zelf aan de slag. Dat helpt je om te bepalen welke school(soort) goed bij je past. We leggen je dan ook uit wat het betekent dat wij een school zijn waar de Bijbel en het geloof centraal staat.

Hieronder vind je de datum en tijden van de Doedagen op het Gomarus College in Groningen. Via de link kun je je opgeven.

Doedag Vondelpad  & Magnolia

  • Donderdag 4 november 9.00 - 13.50 uur
  • Vrijdag 5 november 9.00 - 13.50 uur

Programma

We bieden een afwisselend programma aan. De kinderen gaan creatief, praktisch en theoretisch aan de slag. Ook zijn onze leerlingen die dag beschikbaar voor vragen van groep 8’ers.
De leerlingen beginnen ‘s ochtends om 9.00 uur op een Gomaruslocatie naar keuze (Magnolia of Vondelpad). Vanaf 11.50 uur is er voor iedereen een programma op het Vondelpad met verschillende workshops.

Programma Vondelpad

 9.00 uur  Inloop (Vondelpad 3 Groningen)
 9.15 uur  Start programma
 11.50 uur  Workshops
 13.30 uur  Einde Doedag

 Programma Magnolia

 08.45 uur  Inloop (Magnoliastraat 1 Groningen)
 09.00 uur  Start programma
 11.50 uur  Workshops op het Vondelpad
 13.50 uur  Einde Doedag

Vervoer van de Magnolia naar het Vondelpad en andersom wordt geregeld d.m.v. bussen die ingezet worden.

Opgeven Doedag Gomarus College Groningen

Waar het kan hebben wij deze uitnodiging ook naar basisscholen gestuurd. Het kan zijn dat je meester of juf je al met de hele klas heeft opgegeven (vraag het maar even na). Is dat niet zo, maar lijkt het je leuk om mee te doen en vind je christen zijn belangrijk? Dan kun je je hieronder opgeven!