Agenda

12
apr

Gomarus Awards 2019

Vrijdag 12 april is het weer zo ver! De jaarlijkse Gomarus Awards van het Gomarus College vmbo zullen voor de 6e keer worden uitgereikt tijdens een feestelijke avond in de Stadskerk in Groningen. 

De vmbo-afdeling van het Gomarus College nodigt u van harte uit voor de uitreiking van de Gomarus Awards 2019 op vrijdag 12 april.

Er zijn leerlingen genomineerd in drie verschillende categorieën: stagiaire van het jaar, kanjer van het jaar en het beste sectorwerkstuk van het jaar. De genomineerde leerlingen hebben zich op een of andere manier onderscheiden met hun sectorwerkstuk, stage, vakmanschap, betrokkenheid en/of creativteit. Ook andere winnaars zullen die avond in het zonnetje worden gezet. 
De voorbereidingen voor de avond zelf zijn in volle gang en de talenten van zowel leerlingen als docenten worden tijdens een mooi en flitsend programma gepresenteerd.

Ook zo benieuwd welke leerlingen de famous Gomarus Awards in de wacht slepen? Mis het niet, vrijdag 7 april! De avond begint om 20.00 uur.

  • Datum: Vrijdag 12 april
  • Tijd: 20.00 uur
  • Locatie: Stadskerk VBG, Friesestraatweg 221 in Groningen
  • Dresscode: Gala/feestelijk

Kaarten: Heeft u nog geen kaarten? Gratis toegangkaarten zijn te bestellen en af te halen aan de balie van Vondelpad 2 of via vmbo@gomaruscollege.nl met vermelding van naam en het gewenste aantal kaarten.

Het Gomarus College en de genomineerden hopen u op deze avond te begroeten.