Agenda

06
feb

Infoavond Gomarus College Magnolia

HEBT U EEN KIND IN GROEP 8? 

Dan is het kiezen van een school voor voortgezet onderwijs een belangrijk thema dit jaar. Samen met je kind kiezen welke school het best bij hem/haar past.

Wij helpen graag in dat proces. Daarom organiseren wij informatieavonden voor ouders/verzorgers van leerlingen uit groep 8. Wij vertellen tijdens deze avonden meer over onze identiteit, het onderwijsaanbod en de gang van zaken op school. En natuurlijk is er ruimte voor vragen.

We organiseren online infoavonden, maar ook infoavonden bij ons op school. Geef je via het opgaveformulier onderaan de pagina op voor één van de infoavonden.

Online

  • Er staan geen online infoavonden meer gepland. 

Op school, Magnoliastraat 1

  • ​Maandag 6 februari 2023, 19.30 - 20.30 uur

Het Gomarus College is een school waar de Bijbel en het geloof centraal staan. Wij zijn een gereformeerde school en we staan open voor kinderen die christelijk worden opgevoed. Ons christen zijn merkt u aan de goede sfeer, onze dagopeningen en vieringen, aan de aandacht die wij de leerling geven en natuurlijk ook aan de inhoud van de vakken. Wij willen graag onze vorming op school laten aansluiten bij de christelijke opvoeding die uw kind thuis krijgt.

Heb je nu al een vraag?
Bel of mail gerust!
(050) 571 30 93
magnolia@gomaruscollege.nl

Opgaveformulier infoavond Magnolia

          * verplichte velden