Nieuws

Vondelpad 1 & 3

Uitwisseling Tenerife 3Va en 3Vb

14 leerlingen bezochten Santa Cruz • donderdag 18 januari 2018

14 Leerlingen van klas 3Va en 3Vb hebben in het kader van de studie tto een school op Tenerife bezocht. De leerlingen van deze school komen in april onze school bezoeken. De leerlingen logeren over en weer bijelkaar.

Op uitwisseling naar Tenerife geen raar idee voor de maand januari. Mooi weer, Spaanse gastvrijheid en ook in de avond heerlijk buiten zijn. 14 leerlingen hebben hier van genoten samen met hun begeleiders mevrouw Wemmenhove en mevrouw Berends.

De reis verliep heel voorspoedig. We hebben de vulkaan Teide bezocht, een dag in het zonnige zuiden doorgebracht incl. een boottour met uitzicht op de prachtige rotsen en het blauwe oceaanwater. In de avond verbleven de leerlingen bij de gastgezinnen en trokken er samen op uit. De sfeer was opperbest. De leerlingen maakten wat betreft het weer, de taal, het eten en gewoonten kennis met een andere cultuur. In april komt de groep naar Nederland en hopen wij hun ook een goede tijd te geven. Volgens de leerlingen hoeven we ons geen zorgen te maken over het programma want de groepssfeer is supergoed en dat vinden ze het meest belangrijk. We verheugen ons dan ook zeer op het tegenbezoek in april.

Op de dag dat wij vertrokken werden we afgelost door de groep van Assen die Tenerife bezoekt. We wensen hun vanuit het koudere Nederland veel plezier deze week op Tenerife!

Het was gezellig. Kom snel naar Nederland!