Ontwikkel jouw talent

Vondelpad 2

Vondelpad 2 is helemaal ingericht voor het vmbo. Je vindt er het Vakcollege Techniek, het Vakcollege Mens&Dienstverlenen en de Gemengde en Theoretische Leerweg. Op het Vakcollege krijg je vanaf klas 1 tien uur per week praktijk. Een opleiding voor praktisch ingestelde leerlingen dus. In vier jaar haal je een vmbo-diploma. In het Vakcollege wordt lesgegeven aan leerlingen die de basisberoepsgerichte leerweg of de kaderberoepsgerichte leerweg doen.
Op onze tl-opleiding kies je in klas 3 ook een praktisch vak. Dit doen wij om je te helpen beslissen of je na je vmbo-tl diploma liever doorgaat naar de havo of naar het meer praktische mbo.

Wij leren je hoe je kunt blijven kiezen voor God en een christelijk leven

Op Vondelpad 2 heb je stages, doen we vaak mee aan wedstrijden (skills-talents) en hebben we ieder jaar de uitreiking van de vmbo-awards. Prijzen voor leerlingen die zich onderscheiden hebben op hun stage, met hun sectorwerkstuk of vanwege een bijzondere eigenschap zoals doorzettingsvermogen, denken om je naaste enz. Elk jaar houden we in de week voor kerst een actieweek met workshops, een markt en allerlei sponsoractiviteiten. Zo halen we geld op voor een goed doel.

Het vakcollege is de leukste opleiding die er is want je werkt er heel veel met je handen.

Remco, vakcollege Techniek