Ontwikkel jouw talent

header image
Groningen Vondelpad 2
Groningen Vondelpad 2

Vondelpad 2 is vooral gericht op praktijklessen, dat zie je ook aan de mooie praktijklokalen. Je vindt er het Vakcollege Techniek, het Vakcollege Mens&Dienstverlenen, de Vakmavo en de Vakhavo. Op het Vakcollege krijg je vanaf klas 1 al tien uur per week praktijk. Een opleiding voor praktisch ingestelde leerlingen dus. In vier jaar haal je een vmbo-diploma. Op het Vakcollege wordt lesgegeven aan leerlingen die de basisberoepsgerichte leerweg of de kaderberoepsgerichte leerweg doen.
Voor de theoretische leerweg is er de Vakmavo. Daar kies je in klas 3 ook een praktisch vak. Dit doen wij om je te helpen beslissen of je na je vmbo-tl diploma liever doorgaat naar de havo of naar het meer praktische mbo. En kun je de havo aan, maar heb je ook behoefte aan wat meer praktijk? Dan is de Vakhavo een passende opleiding.

Wij leren je hoe je kunt blijven kiezen voor God en een christelijk leven

Op Vondelpad 2 heb je stages, doen we vaak mee aan wedstrijden (skills-talents) en hebben we ieder jaar de uitreiking van de vmbo-awards. Prijzen voor leerlingen die zich onderscheiden hebben op hun stage, met hun sectorwerkstuk of vanwege een bijzondere eigenschap zoals doorzettingsvermogen, denken om je naaste enz. Elk jaar houden we in de week voor kerst een actieweek met workshops, een markt en allerlei sponsoractiviteiten. Zo halen we geld op voor een goed doel.

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Het vakcollege is de

leukste opleiding

die er is want je werkt er heel veel met je handen.

Remco, vakcollege Techniek