Nieuws

Vondelpad 2

Vondelpad 2 ontvangt Gezonde Schoolkantine Schaal 2016

Het Voedingscentrum deelt schoolkantine schalen uit aan scholen met een assortiment dat past bij de gezonde schoolkantine. Vondelpad 2 voldoet ook dit jaar weer aan de richtlijnen en heeft de schaal uitgereikt gekregen. • donderdag 31 maart 2016

Het Voedingscentrum deelt schoolkantine schalen uit aan scholen met een assortiment dat past bij de gezonde schoolkantine. Vondelpad 2 voldoet ook dit jaar weer aan de richtlijnen en heeft de schaal uitgereikt gekregen.  

Ook dit jaar is Vondelpad 2, met inzet van dhr. A. Poorta, weer enthousiast aan de slag gegaan om de producten die in de schoolkantine worden aangeboden op een nog gezonder niveau te krijgen. Dat is gelukt! De locatie voldoet aan de voorwaarden die aan een Gezonde Schoolkantine 2016 worden gesteld. De producten die worden aangeboden bestaan namelijk voor minimaal 75% uit lekkere en gezonde producten uit de Schijf van Vijf. Het Voedingscentrum heeft daarom besloten de bijbehorende “Gezonde Schoolkantine schaal 2016” aan Vondelpad 2 uit te reiken!

Met deze gezonde kantine komen ze in de buurt van de volgende stap: “het Vignet Gezonde school”.