Nieuws

Vondelpad 2

World Vision

World Vision • maandag 14 december 2015

World Vision

€45,- wat koop je ervoor… Een boodschappentas vol eten is vaak al duurder en de wegenbelasting van je auto aanzienlijk meer. Bizar om dan te bedenken dat dit kleine bedrag een kind uit de honger kan redden. Mooi ook om hier met de leerlingen mee bezig te zijn en zo Gods koninkrijk zichtbaar te laten zijn. Er zijn al klassen bezig geweest met de verkoop van zelf gemaakt lekkers en er worden al grote plannen gesmeed voor meer activiteiten. In de aula is een “actiewand” gemaakt waarop zichtbaar wordt wat er gedaan wordt en hoeveel geld er al is opgehaald voor World Vision.

Sponsor- schaatsen
Woensdag 16 december is er een sponsorschaatstocht op de ijsbaan van Kardinge.  De leerlingen hebben vorige week een brief meegekregen met informatie en een sponsorlijst. Wij hopen dat de leerlingen zoveel mogelijk sponsoren gaan zoeken en vinden. Wij hopen op gemiddeld €45,- per leerling, meer is natuurlijk nog mooier.

Uw bedrijf op de actiewand?
Natuurlijk willen wij u ook in de gelegenheid stellen om uw steentje bij te dragen en via de sponsoring van het schaatsen zal dit ook wel gebeuren. Mocht u met uw bedrijf willen sponsoren dan kan dit ook. De naam van uw bedrijf zal dan op school  op de actiewand geplaatst worden. Neemt u gerust contact met ons op.

Actiedag
Op donderdag 17 december hebben we onze jaarlijkse actiedag. Een dag boordevol activiteiten, optredens, eten en drinken, gezelligheid en dat allemaal voor het goede doel.
€45,-, wat koop je ervoor….