Nieuws

Boeken bestellen

Belangrijk: U heeft rond 13 juli een brief gekregen over het bestellen van de boeken. Dit gaat op een andere manier dan eerder is gecommuniceerd. • vrijdag 12 juli 2019

U heeft rond 13 juli een brief gekregen over het bestellen van de boeken. Dit gaat op een andere manier dan eerder is gecommuniceerd.

In een brief over het nieuwe schooljaar en op de kennismakingsdagen voor nieuwe leerlingen en ouders, hebben wij gecommuniceerd dat wij als school de schoolboeken en leermiddelen voor alle leerlingen bestellen. We hebben de afgelopen weken ook ons uiterste best gedaan om dit zo te organiseren. Helaas moeten we u melden dat het toch niet gelukt is. Dit betekent dat u zelf de leermiddelen moet bestellen. Wij vinden dit heel vervelend en bieden onze excuses hiervoor aan.

In de brief die u ontvangen heeft staat beschreven hoe u zelf de boeken kunt bestellen.

Hoe eerder u de leermiddelen bestelt, hoe groter de kans is dat ze op tijd binnen zijn voor het nieuwe schooljaar. Wilt u de leermiddelen zo snel mogelijk en het liefst voor 22 juli 2019 bestellen? Wij begrijpen dat dit erg kort dag is. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan zullen wij er alles aan doen om er voor te zorgen dat uw kind toch een goede start kan maken in het nieuwe schooljaar.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor dit late bericht. Wij zijn gewend onze afspraken na te komen en we vinden het erg vervelend dat dit nu niet lukt.

Mocht er iets niet duidelijk zijn tijdens de bestelling of komt u er niet uit dan helpt Iddink u graag verder. De contactgegevens vindt u op de website van Iddink. Wilt u inhoudelijk reageren op dit bericht dan ontvangen wij uw reactie graag via mail; boeken@gomaruscollege.nl.