Nieuws

Vondelpad 1 & 3

Corona: Sluiting scholen vanaf 16 december

Hier alle updates omtrent het Coronavirus en het Gomarus College • dinsdag 15 december 2020

De regering heeft besloten dat de scholen vanaf woensdag 16 december (opnieuw) sluiten. Uiteraard geldt dit ook voor het Gomarus College. Het onderwijs zal na de kerstvakantie, ten minste twee weken lang, vooral digitaal gegeven worden.

Als ouder(s)/verzorger(s) heeft u een brief ontvangen in de mail. Daarin staat alle informatie hoe het onderwijs na de kerstvakantie wordt vormgegeven op de betreffende locatie van uw kind(eren). In de bijlage hieronder is het algemene deel van de brief ook te vinden. 

Scholen telefonisch en per mail bereikbaar

Onze Gomaruslocaties blijven telefonisch en via de mail bereikbaar. Heeft u als ouder nog vragen? Stel ze gerust. U kunt terecht bij de Gomarus locatie van uw kind of mail naar info@gomaruscollege.nl. Vermeld ook de locatie, klas en naam van uw kind in de mail zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Het zijn bijzondere tijden waarbij we beseffen dat veel mensen zich zorgen maken. We weten ons ook in deze situatie afhankelijk van God. Laten we Hem zoeken en onze zorgen en twijfels bij Hem brengen. We zijn veilig bij Hem.