Nieuws

Irenestraat

Everything About School

Silke & Shadé (klas 1 Gomarus Leeuwarden) hebben een website gemaakt, speciaal voor brugklassers! • donderdag 20 juli 2017

Even voorstellen

Wij zijn Silke & Shadé, we zijn 13 jaar en zitten op het Gomarus college in Leeuwarden. Deze website is gemaakt voor het verbredingstraject, dat is een soort van extra project die je op school kan doen. We hebben er voor gekozen om een website te maken voor brugklassers!

Havo/vwo leerlingen in Leeuwarden kunnen meedoen met het 'verbredingstraject'. Dit is een project waarbij leerlingen die dat aankunnen een extra uitdaging krijgen. Ze mogen zelf het onderwerp van hun project bedenken en aan het eind van het jaar presenteren ze hun project aan de school.

Shadé en Silke bouwden een website ‘EverythingAboutSchool’ waar ze met blogs en vlogs brugklassers wegwijs willen maken bij hun start in het voortgezet onderwijs. Op de site staan DIY’s, schooltips, lunch ideeën, blogs en meer! Neem gerust een kijkje, erg leuk! 

Uitblinkersprijs

Om de kwaliteit van het verbredingstraject een impuls te geven, was er dit jaar ook de ‘HV uitblinker-prijs’. Deze ging naar het duo Shadé Bloem en Silke Werkhoven met hun website ‘EverythingAboutSchool’ waar ze met blogs en vlogs brugklassers wegwijs willen maken bij hun start in het voortgezet onderwijs.