Nieuws

1e plek tijdens finale Skills Talents 2018

Skills Talents finale wedstrijden 2018 • dinsdag 20 maart 2018

WINNAARS PRODUCEREN, INSTALLEREN & ENERGIE

Het is opnieuw gelukt! Voor de 3e keer behalen onze leerlingen van de afdeling Produceren, Installeren en Energie (PIE) de 1e plaats en zijn ze landelijk winnaar van de vmbo teamvakwedstrijden Skills Talents. Wat een fantastische prestatie! We doen inmiddels vier jaar mee aan deze wedstrijden en staan, met één keer een 3e plaats, elk jaar op het podium.

De winnaars Produceren, Installeren en Energie

Maar ook de afdeling BWI (Bouw Wonen en Interieur) kwam op het podium, met een 3e plaats. Ook een geweldige prestatie! Helaas vielen E&O en de GT buiten de prijzen dit jaar.

In februari zijn de teams van PIE, BWI, E&O en GT bij provinciale SkillsTalents wedstrijden (de teamvakwedstrijden voor het vmbo) in Winschoten 1e geworden waarmee ze zich hadden gekwalificeerd voor de landelijke finale die afgelopen week is gehouden in de IJselhallen van Zwolle.

Bouwen, Wonen en Interieur

Skills Talents zijn dé teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’ers in vakmanschap. Deelnemende vmbo-leerlingen krijgen tijdens de wedstrijden de kans om hun talenten te laten zien. Tijdens de wedstrijden worden de leerlingen beoordeeld op hun voorbereiding, kennis, vaardigheden en vooral de samenwerking binnen het team. De wedstrijden worden georganiseerd door Skills Netherlands in samenwerking met mbo instellingen.

Kijk op de website van Skills Talents voor meer informatie over deze jaarlijkse wedstrijden.

Groninger Grizzlies