header image

Bedankt voor je opgave voor de Doedag!

Wat leuk dat je naar onze doedag komt! We kijken ernaar uit je te leren kennen en maken er samen een gezellige middag van.
Onderstaande informatie wordt binnenkort ook via de mail verstuurd, maar lees het alvast door.

Je bent vast wel nieuwsgierig naar wat je gaat doen. We gaan in groepen de school ontdekken. Je gaat twee vakken volgen zodat je een beetje weet hoe het is om op de middelbare school te zitten en uiteraard hebben we tussendoor ook tijd voor drinken en wat lekkers.  

We weten natuurlijk niet hoe je naar de doedag komt: kom je lopend, met de fiets of met de auto?

  • Kom je met de fiets dan mag je je fiets op ons fietsenplein zetten, deze vind je aan de voorkant van de school. Daarna mag je naar het schoolplein toe lopen. 
  • Kom je met de auto dan kun je worden afgezet bij een van de ingangen van ons schoolplein. Misschien klinkt het wel een beetje spannend om zelf het schoolplein op te lopen, maar er staan docenten klaar om je welkom te heten en je de weg te wijzen.  

Vanaf 13.20 uur doen we de deur van de school open. Als je een beetje vroeg bent is dat niet erg, dan wachten we op het schoolplein tot de school opengaat.  

Bij binnenkomst kun je je jas ophangen, krijg je een naamkaartje en je lesrooster voor die middag. Op het lesrooster staan twee lessen en een pauze. We starten de middag om 13.30 uur in de grote aula en we zorgen ervoor dat we je alles goed uitleggen. Zoek je een mooi plekje op de tribune? 

Als de doemiddag voorbij is om 15.45 uur, mag je zelf je fiets weer ophalen en naar huis fietsen of je zoekt je vader/moeder/begeleider op die in de auto op je zit te wachten. 

Attentie voor ouder(s)/opvoeder(s), 

We kijken ernaar uit uw kind te ontmoeten op onze doedag.

  • U kunt uw kind afzetten op ons schoolterrein. Ons plein en de school zijn die middag niet toegankelijk voor ouder(s)/opvoeder(s).
  • U kunt uw kind bij het einde van de doedag weer ophalen van ons schoolterrein, tenzij uw kind zelfstandig naar huis gaat. 

Voor overige vragen neemt u gerust contact met ons op:
Mail naar leeuwarden@gomaruscollege.nl of bel 058 – 26 73 822

Groet Gomarus College Leeuwarden