Praktische informatie

Groep 8

Ga je volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs? Spannend! Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College verschillende kennismakingsmomenten, zodat jij een goede indruk van onze school krijgt en ontdekt of het Gomarus College bij je past. We organiseren doedagen, open dagen, informatieavonden, meeloopmiddagen of maak een persoonlijke afspraak.
En bekijk ook eens onze Gomarus Glossy, daarin laten we ook een heleboel zien van onze school. Deze wordt tijdens de activiteiten aan je uitgedeeld. 

Doedagen

Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College Doedagen voor groep 8 leerlingen. De komende tijd worden de data voor de Doedagen bekend.  

Open dagen

We gaan er alles aan doen om jou een indruk te geven van onze school, zodat jij kunt ontdekken of het Gomarus College bij jou past! Op elke locatie is er een ander open dag programma. Klik op de Gomaruslocaties voor meer informatie. 

Bezoek onze open dagen!

Informatieavonden

Voor ouder(s)/opvoeder(s) van leerlingen van groep 8 organiseren wij (online) informatieavonden op de locaties. Klik in het onderstaande overzicht op de link voor meer informatie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. 

ASSEN  7 DEC

DRACHTEN  21 NOV, 16 JAN 

MAGNOLIA  15 NOV, 12 DEC, 24 JAN, 6 FEB

PRAKTIJKONDERWIJS  OP AFSPRAAK

VONDELPAD 2  16 NOV, 13 FEB

VONDELPAD 3  26 OKT, 22 NOV, 23 NOV, 12 JAN, 7 FEB, 22 FEB

LEEUWARDEN  16 NOV

 

Ik zit nu een paar weken op het Gomarus en ik heb het al helemaal naar mijn zin!
Arjan, klas 1

Scholenmarkt Groningen

Alle VO-scholen in Groningen staan 7 en 8 november op de Scholenmarkt in de Euroborg! Hier presenteren de scholen zich en kun je informatie krijgen over de scholen die je interessant lijken. Op de website van de scholenmarkt vind je meer informatie over alle scholen (o.a. het Gomarus College) en de Scholenmarkt.

Scholenmarkt Assen

Alle VO-scholen in Assen staan 13 oktober op de Scholenmarkt in de grote Theaterzaal in DNK - De Nieuwe Kolk! Op de Scholenmarkt kun kennis maken met de verschillende scholen in Assen en omgeving. Op de website van de scholenmarkt vind je meer informatie over alle scholen (o.a. het Gomarus College) en de Scholenmarkt.