Praktische informatie

Groep 8

Ga je volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs? Spannend! Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College verschillende kennismakingsmomenten, zodat jij een goede indruk van onze school krijgt en ontdekt of het Gomarus College bij je past. We organiseren doedagen, open dagen, informatieavonden, meeloopmiddagen of maak een persoonlijke afspraak.
En bekijk ook eens onze Gomarus Glossy, daarin laten we ook een heleboel zien van onze school. Deze wordt tijdens de activiteiten aan je uitgedeeld. 

Doedagen

Om jou te helpen in je schoolkeuze organiseert het Gomarus College Doedagen voor groep 8 leerlingen. Tijdens de doedag ga je zelf aan de slag met leuke theorie- en praktijklessen.

Open dagen

We gaan er alles aan doen om jou een indruk te geven van onze school, zodat jij kunt ontdekken of het Gomarus College bij jou past! Op elke locatie is er een ander open dag programma. Klik op de Gomaruslocaties voor meer informatie. 

Bezoek onze open dagen!

'Mijn eerste dagen op het Gomarus waren super leuk!'
Iris, klas 2

Informatieavonden

Voor ouder(s)/opvoeder(s) van leerlingen van groep 8 organiseren wij (online) informatieavonden op de locaties. Klik in het onderstaande overzicht op de link voor meer informatie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden. 

ASSEN  15 FEB

DRACHTEN - er staan geen infoavonden meer gepland.

MAGNOLIA  6 FEB

PRAKTIJKONDERWIJS  OP AFSPRAAK

VONDELPAD 2  15 FEB

VONDELPAD 3  7 FEB

LEEUWARDEN - er staan geen infoavonden meer gepland.