header image

Toestemmingsformulier beeldmateriaal

In het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) zijn wij verplicht toestemming aan ouders te vragen voor het verwerken en verstrekken van beeldmateriaal van leerlingen. Omdat wij vinden dat de leerling ook over beeldmateriaal van hem/haar mag beslissen vragen we ook de leerling officieel toestemming.

Het onderstaande toestemmingsformulier gaat over publicatie van beeldmateriaal in papieren nieuwsdragers en digitaal.
– Onder papieren beelddragers vallen: de Gomarus Glossy, posters, flyers/folders, billboards, brugklasboekjes en werkboeken/lesmateriaal.
– Digitale beelddragers zijn: social media (facebook, instagram, twitter), de Gomarus website, het Gomarusportaal, (live) webinars, nieuwsbrieven, promotiefilmpjes en digitale informatiebladen over het Gomarus College.

Het doel van deze verwerking: Communicatie en promotiedoeleinden van de school en van (school)activiteiten.

U kunt de toestemming op elk moment weer intrekken door te mailen naar communicatie@gomaruscollege.nl. Dit betekent dat wij het beeldmateriaal voor een eventueel volgende uiting niet weer zullen gebruiken.

Toestemmingsformulier beeldmateriaal

Leerling

Toestemming beeldmateriaal(Vereist)

Ouder/verzorger 1

Toestemming beeldmateriaal

Ouder/verzorger 2

Toestemming beeldmateriaal

Archief

Geeft u akkoord om dit beeldmateriaal te bewaren in het archief voor het gebruik van eventuele reünies/jubileums?(Vereist)
Het beeldmateriaal zal direct nadat de leerling van school af is niet meer gebruikt worden in promotie uitingen. Wel wordt het beeldmateriaal in ons archief bewaard voor eventuele reünies/jubileums.
E-mailadres(Vereist)
Uw ontvangt een bevestigingsmail met het ingevulde formulier.,