Vrienden van Gomarus

SponsorKliks, gratis een bijdrage doen voor het goede doel, kijk hoe het werkt!

Om ouders en leerlingen te kunnen blijven helpen kunnen we jouw hulp goed gebruiken! We hebben een manier ontdekt waarop dit voor jou een kleine moeite is en helemaal gratis!

Als Vriendenstichting zijn wij verbonden aan het Gomarus College. Wij willen omzien naar de mensen in en rondom de school, zo helpen we gezinnen die minder geld te besteden hebben door heel praktisch tegemoet te komen in de reiskosten naar het Gomarus College. Ook zijn we van betekenis door de maatschappelijke (onderwijs) projecten te ondersteunen. Zo hebben we samen met collega’s een ontbijtactie op gezet, met hulp van de plaatselijke ondernemers (Lidl en Warme bakker Rob van Dijk) krijgen een aantal van onze leerlingen elke dag ontbijt.

Koop jij online je kleding? Boek jij je vakantie via Booking.com of CenterParcs? Bestel je eten via Thuisbezorgd? Of koop je spullen bij Bol.com, Coolblue, Mediamarkt of een andere willekeurige webwinkel? Wanneer je dit doet via Sponsorkliks sponsor je GRATIS de stichting Vrienden van Gomarus. Elke aankoop bij een van de vele bedrijven levert de Stichting een commissie op terwijl jij dezelfde prijs betaalt, het kost jou dus niets extra’s!

Hieronder hebben we in drie stappen uitgelegd hoe het werkt. 

Kleine moeite, maar een grote winst! Alvast bedankt voor je aankopen!