Aanmelden

Aanmelden

Het Gomarus College is een christelijke school. Dat betekent dat we van u als ouder vragen dat u van harte instemt met het onderwijs zoals dat vanuit onze identiteit wordt vormgegeven. Daarover willen we graag met elkaar van gedachten wisselen tijdens het aanmeldingsgesprek. Dit voeren wij met alle ouders die hun eerste kind aanmelden. In dat gesprek kijken we samen met u of de geloofsopvoeding die u thuis geeft, en de christelijke vorming die de school biedt, elkaar aanvullen. Ook vragen wij u in het gesprek de ouderverklaring te ondertekenen. 

Aanmelden

U vindt hieronder twee aanmeldformulieren:

  • Aanmelden voor leerjaar 1: vul het digitaal in te vullen formulier in via de knop ‘Aanmelden’ onderaan deze pagina.  
  • Aanmelden voor een ander leerjaar: vul het hieronder te downloaden formulier voor het tweede t/m het zesde leerjaar in.

Digitaal formulier vooraanmelding 2024/2025 voor leerjaar 1

Elke leerling in groep 8 maakt op de basisschool tussen 29 januari en 18 februari een doorstroomtoets. Voor 24 maart ontvangt de leerling een definitief schooladvies over de vervolgopleiding van de basisschool. Aansluitend is er in de week van 25 maart tot en met 31 maart de landelijke aanmeldweek voor het Voortgezet Onderwijs. 

Wilt u alvast een vooraanmelding doen voor het eerste leerjaar van het Gomarus College? Dat kan via onderstaande digitale formulier. Wij kunnen u dan bijvoorbeeld uitnodigen voor een aanmeldingsgesprek als u nog geen andere kinderen bij ons op school heeft. Pas nadat wij eind maart het definitieve schooladvies hebben ontvangen van de basisschool nemen we de aanmelding verder in behandeling. Na 1 april gaan wij bezig met de plaatsing van de leerlingen.

Komt u er niet helemaal uit? Bel of mail de betreffende locatie en u wordt geholpen: contact.

LET OP: bij stap 4 in het aanmeldformulier kunt u eventuele aanvullende opmerkingen over de opleidingskeuze of het advies van de basisschool kwijt (zoals dubbeladviezen, dakpanklas en eigen voorkeur).

Aanmelden