header img

Agenda

30 Mar

Aanmelden Gomarus College

Centrale aanmeldweek voor het VO: 25 tot en met 31 maart 2024

Zit je in groep 8 en kom je volgend jaar ook bij ons op school? Meld je dan snel aan bij het Gomarus College!

Als leerling in groep 8 maak je op de basisschool tussen 29 januari en 18 februari een doorstroomtoets. Voor 24 maart ontvang je van de basisschool een definitief schooladvies voor je vervolgopleiding. Aansluitend is er in de week van 25 maart tot en met 31 maart de landelijke aanmeldweek van het Voortgezet Onderwijs. Het moment om een middelbare school te kiezen die bij jou past.

Over ons!

Het Gomarus College is een christelijke middelbare school waar goed onderwijs en het volgen van Jezus centraal staan. Op onze locaties kan je opleidingen volgen op verschillende niveaus: van praktijkonderwijs tot vwo. We begeleiden je in het ontdekken van Gods liefde en gaan samen op zoek naar waar jij goed in bent. Je voelt je hier gauw thuis, wordt goed begeleid en krijgt veel ruimte om je talenten te ontwikkelen. Zo leer je voor je Leven.

Op deze school merk je dat:

  • je christen mag zijn, net als wij
  • je wordt gezien, iedere leerling is waardevol!
  • je fouten mag maken en we samen groeien

Heb jij genoten van één van onze kennismakingsmomenten en zie jij jezelf al rondlopen door in onze gangen? Dan is het Gomarus College dé plek voor JOU! Zet de stap en kies voor een onvergetelijke schooltijd vol groei en plezier. Aarzel niet, meld je aan via ons digitaal aanmeldformulier. Ontdek de eindeloze mogelijkheden die het Gomarus College te bieden heeft, want bij ons leer je niet alleen voor nu, maar voor je Leven!

Maak een vliegende start!

Wil je ook een vliegende start maken op de middelbare school en het nieuwe jaar starten met een echte Gomarus-trui? Lees dan het Gomarus Magazine goed door en test je kennis door de puzzel op te lossen op pagina 30 van het Gomarus Magazine.

Stuur het antwoord vóór april 2024 naar ons op via gomaruscollege.nl/winactieEn maak kans op één van de 50 Gomarus truien!