header img

Agenda

29 Feb

Gomarus Avond 2024

Een spetterend spektakel van Muziek, Toneel en jong Talent!

Heb jij zin in een spetterende avond, vol live muziek en verrassingen? Dan mag je de Gomarus Avond op 29 februari en 1 maart 2024 absoluut niet missen! Ontdek het talent op Vondelpad 1, waar twee fantastische avonden gevuld zijn met toneel en muziek, allemaal gepresenteerd door de getalenteerde leerlingen uit de havo/vwo bovenbouw.

Toneel en muziek:
Tijdens de avond kun je genieten van een toneelstuk en muziek die begeleid wordt door de leerlingen, waardoor de voorstelling een uniek en persoonlijk tintje krijgt.

Verrassend jong talent:
De Gomarus Avond is niet alleen voor ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, maar voor iedereen die houdt van muziek, toneel en spectaculaire optredens. Ontdek de verbazingwekkende talenten van onze leerlingen, die met trots hun vaardigheden op het podium tonen. Een avond vol verrassingen wacht op jou!

Beleef het samen met ons:
Reserveer snel je kaarten voor een avond vol plezier, verwondering en ontdekkingen. Samen geven we je graag een avond om te genieten en ontspannen.

Tijden en tickets:
Wees erbij op Vondelpad 1 en ervaar een spetterende avond vol live muziek, toneel en de verrassende talenten van onze leerlingen. Reserveer voor 5 euro snel je tickets en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op de Gomarus Avond!

Wanneer: 29 februari & 1 maart 2024
Hoe laat: 19.30 uur