header img

Agenda

25 Jan

Open dag Leeuwarden  

Zit je in groep 8 en maak je binnenkort de overstap naar de brugklas? Of zit je in de onderbouw van vmbo tl/havo en maak je binnenkort de overstap bovenbouw? Dan is deze open dag voor jou! 

Ben je benieuwd of het Gomarus College Leeuwarden bij je past? Kom dan naar onze open dag onder- en bovenbouw! Onze leerlingen en docenten staan op donderdag 25 januari 2024 van 19.00 – 21.30 uur voor je klaar om je alles over onze school te vertellen. 

Onderbouw

Zie je in groep 7 of 8 dan vertellen we je graag alles over de overstap naar de middelbare school. Zo maak je kennis met onze opleidingen: vmbo, havo en vwo. Kun jij alvast de fijne sfeer proeven en kun je alles vragen wat je wilt weten aan onze leerlingen en docenten.

Havo bovenbouw

Maak je binnenkort de overstap naar havo-4? Ook dan is deze open dag voor jou! Op de open dag kun je meer leren over de (verschillende) profielen die je kunt volgen in de bovenbouw:

  • Natuur en gezondheid
  • Natuur en techniek
  • Cultuur en maatschappij
  • Economie en maatschappij

Op de open dag kun jij ontdekken welke vakken en welk profiel bij jou past.

Wil je alvast meer lezen over de vakken? Bekijk dan het vakkenboekje hieronder:

Datum: Donderdag 25 januari 2024 

Tijd: 19.00 – 21.30 uur  

Locatie: Irenestraat 5, Leeuwarden 

Waar het Gomarus College zich in onderscheidt: 

  • Wij leveren goed onderwijs waar geloof centraal staat. 
  • Je wordt gezien, iedere leerling is waardevol! Docenten zijn betrokken en er is veel ruimte voor ondersteuning en extra uitdaging. 
  • Je krijgt leuke, leerzame introductiedagen om aan je klas, de leraren en het schoolleven te wennen. Zo maak je een prettige en goede start bij ons. 

Leuk om te weten: als je naar het Gomarus College Leeuwarden gaat, krijg je te maken met een flexrooster. Die flexuren vul je zelf in. Zo kan je werken aan vakken die je lastig vindt, kennismaken met een nieuwe hobby of alvast huiswerk maken. Aan jou de keus! 

Kan je stiekem niet wachten tot de open dag? Bekijk hier alvast een video over onze school:  

Tot 25 januari! 

Heb je nu al een vraag of kan je er niet bij zijn? 
Bel of mail gerust! 

(058) 267 38 22  

administratieleeuwarden@gomaruscollege.nl