header img

Kom naar de Open dag en ontdek het Leren voor je Leven!

Kom naar de open dag van Vondelpad 1

Het vinden van de perfecte middelbare school om de bovenbouw van havo, vwo en gymnasium te volgen is geen eenvoudige keuze. Gelukkig maakt onze Open dag de keuze een stuk makkelijker! Tijdens de Open dag kun je samen de school, omgeving en sfeer ervaren. Je krijgt meer te weten over onze levendige, uitdagende en afwisselende lessen, en dit is hét moment om je vragen te stellen aan docenten, medewerkers of onze leerlingen.  

Als ouder/opvoeder wil je dat je kind elke dag enthousiast en gemotiveerd naar school gaat. Bij het Gomarus College leren kinderen voor hun Leven, in een inspirerende omgeving met mensen die dezelfde normen en waarden delen. Wij dagen onze leerlingen uit zich niet alleen te ontwikkelen om een voldoende te halen, maar gaan verder. Zo bieden wij ruimte voor talentontwikkeling, tweetalig onderwijs en persoonlijke aandacht en ondersteuning.  

Kom samen met je kind naar onze Open dag. Pas dan weet je écht hoe het Gomarus College het verschil maakt. Zo ontdek je hoe we onze leerlingen voorbereiden voor een vervolg opleiding om het hbo of de universiteit, én hun leven na de middelbare school. We kijken uit naar je komst op woensdag 17 januari 2024 tussen 16.00 – 20.00 uur. 

Goed onderwijs waar het geloof centraal staat 

Bij het Gomarus College heeft het geloof een centrale plek in het onderwijs. Zo is er elke dag een dagopening en zijn de christelijke normen en waarden de uitgangspunten van onze regels. We hebben respect voor elkaar en dagen onze leerlingen uit om de talenten die zijn van God hebben gekregen te ontdekken en verder te ontwikkelen.  

Nu alvast meer weten?

Wil je nu al weten hoe het eraan toe gaat op het Gomarus College in Vondelpad 1? Bekijk dan deze video. Onze leerlingen vertellen je meer over de belangrijkste zaken bij ons op school: 

  • Aandacht voor het geloof 
  • Échte aandacht voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Talenten ontdekken en ontwikkelen 
  • Verbredersproject voor extra uitdaging 

Mogen we jullie verwelkomen op 17 januari? 

We kijken uit naar je komst. Tijdens de Open dag kun je écht ervaren hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Zorg ervoor dat je de beste keuze maakt voor de middelbare school voor jouw kind.  

Laat weten dat je komt! 

Laat ons alvast weten dat jullie erbij zijn. Hierdoor kunnen wij de Open dag goed voorbereiden. Om deel te nemen aan deze Open dag is het nodig je aan te melden.   

Heb je vragen maar kun je er niet bij zijn op 17 januari? Dan staan we natuurlijk voor je klaar.