header img

Kom naar de Open dag en ontdek het Leren voor je Leven!

Kom naar de open dag van Leeuwarden

Het vinden van de perfecte middelbare school voor je kind is een belangrijke, maar soms ook lastige uitdaging. Gelukkig maakt onze Open dag de keuze een stuk makkelijker! Tijdens de Open dag kun je samen de school, omgeving en sfeer ervaren. Je krijgt meer te weten over onze levendige, uitdagende en afwisselende lessen, en dit is hét moment om je vragen te stellen aan docenten, medewerkers of onze leerlingen.  

Als ouder/opvoeder wil je dat je kind elke dag enthousiast en gemotiveerd naar school gaat. Bij het Gomarus College leren kinderen voor hun Leven, in een inspirerende omgeving met mensen die dezelfde normen en waarden delen. Wij dagen onze leerlingen uit zich niet alleen te ontwikkelen om een voldoende te halen, maar gaan verder. Zo bieden wij ruimte voor talentontwikkeling, tweetalig onderwijs en persoonlijke aandacht en ondersteuning.  

Kom samen met je kind naar onze Open dag. Pas dan weet je écht hoe het Gomarus College het verschil maakt. Zet de eerste stap naar een stralende toekomst voor jouw kind. We kijken uit naar je komst op donderdag 25 januari 2024 tussen 19.00 – 21.30 uur. 

Goed onderwijs waar het geloof centraal staat 

Bij het Gomarus College heeft het geloof een centrale plek in het onderwijs. Zo is er elke dag een dagopening en zijn de christelijke normen en waarden de uitgangspunten van onze regels. We hebben respect voor elkaar en dagen onze leerlingen uit om de talenten die zijn van God hebben gekregen te ontdekken en verder te ontwikkelen.  

Starten met een sterke band!

Om goed te kunnen leren is het belangrijk dat je je thuis voelt op school. De introductieweek staat daarom niet in het teken van lessen, maar van het vormen van een team met de klas. Door middel van verschillende activiteiten leren ze hun klasgenoten beter kennen. Ook maken ze kennis met het schoolgebouw en onze docenten.  

Nu alvast meer weten?

Wil je nu al weten hoe het eraan toe gaat op het Gomarus College in Leeuwarden? Bekijk dan deze video. Onze leerlingen vertellen je meer over de belangrijkste zaken bij ons op school: 

  • Aandacht voor het geloof 
  • De introductieweek 
  • Échte aandacht voor persoonlijke ontwikkeling 
  • Talenten ontdekken en ontwikkelen 
  • De verschillende niveaus  
  • Het leerplein en ondersteuning van professionals 
  • Verbredersproject voor extra uitdaging 

Mogen we jullie verwelkomen op 25 januari? 

We kijken uit naar je komst. Tijdens de Open dag kun je écht ervaren hoe het er bij ons op school aan toe gaat. Zorg ervoor dat je de beste keuze maakt voor de middelbare school voor jouw kind.  

Laat weten dat je komt! 

Laat ons alvast weten dat jullie erbij zijn. Hierdoor kunnen wij de Open dag goed voorbereiden. Dit is natuurlijk niet verplicht, je bent vrij om langs te komen tussen 19.00 – 21.30 uur. Kom je met specifieke vragen? Laat dat dan wel alvast weten!  

Heb je vragen maar kun je er niet bij zijn op 25 januari? Dan staan we natuurlijk voor je klaar.