Ontwikkel jouw talent

header image
Groningen Magnoliastraat
Groningen Magnoliastraat

De Magnolialocatie van het Gomarus is een kleinschalige onderbouwlocatie. We bieden alle niveaus aan: vmbo (Vakcollege en VakMavo), havo (VakHavo) en vwo. Onze school ligt naast het Noorderstation en is gemakkelijk te bereiken met de trein of de bus. Onze kracht zijn de korte lijntjes tussen ouders, leerlingen en leraren, de positieve en veilige sfeer die bij ons heerst en wij hebben geen tussenuren.
Als je extra ondersteuning nodig hebt, zijn we er voor jou. Kun je extra uitdaging aan, dan mag je gaan verbreden. Dat kan voor een vak, maar ook een zelfgekozen project zijn. Door de hele school merken leerlingen dat ze geliefd kind van God zijn. Leerlingen ontmoeten op de Magnolialocatie een jong en enthousiast team van leraren.. 

Elke schooldag beginnen we met bijbellezen en gebed

Huiswerk maken hoort bij het voortgezet onderwijs. Plannen kan best lastig zijn. In ons digitale systeem noteren we het huiswerk voor twee weken. Drie dagen in de week hebben we huiswerkklas. Op die manier willen we leerlingen leren om hun werk te plannen en te organiseren. Ook ouders kunnen meekijken in dat digitale systeem. Wij merken dat deze aanpak werkt.

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Als je problemen hebt, kun je

altijd naar je mentor

En niemand vindt dat raar.

Emma, tweedejaars havo