Vrienden van Gomarus

Tegemoetkoming vervoerskosten

Elke dag reizen honderden leerlingen vanuit de noordelijke provincies af naar de verschillende locaties van het Gomarus College. De één gaat op de fiets en de ander gaat met het openbaar vervoer. Het vervoer naar onze locaties is erg belangrijk, omdat we zoveel mogelijk leerlingen christelijk onderwijs willen aanbieden.

Afhankelijk van uw inkomen kunt u voor financiële ondersteuning van de vervoerskosten een beroep doen op de Stichting Vrienden van Gomarus. Dit kan voor zowel openbaar vervoer als voor een fiets.

In de bijlage hieronder vindt u de voorwaarden en rekenvoorbeelden op basis waarvan tegemoetkoming in de reiskosten geboden kan worden.

Vanaf 1 april 2024 bestaat de mogelijkheid om een tegemoetkoming van de reiskosten aan te vragen voor het schooljaar 2024/2025.

Heeft u een goede reden om gedurende het jaar een aanvraag voor tegemoetkoming reiskosten in te dienen mailt u dan gerust naar vrienden@gomaruscollege.nl.

Aanvraagformulieren schooljaar 2024/2025

Aanvragen voor komend schooljaar kunnen tot 1 oktober 2024 worden ingediend.  
Normaal gesproken worden de aanvragen zo snel mogelijk en uiterlijk 1 oktober 2024 uitbetaald (tenzij anders met u is afgesproken). 
Aanvragen met een berekende vergoeding onder de €20,- worden niet vergoed.

Hieronder vindt u de formulieren voor het aanvragen van een tegemoetkoming in de kosten voor openbaar vervoer of een fiets. 

Mocht u een bijzondere aanvraag hebben, dan kunt u deze indienen via de mail: vrienden@gomaruscollege.nl. Wij nemen deze dan zo snel mogelijk in behandeling.